Nä nu djävlar!!!

Det är någon som har pissat ner hela hissen, igen ska jag tillägga. Ska fan installera en sån där spionkamera så jag får veta vem det är. Antingen är det nån djävla alkis som känner sig lite busig eller så är det någon som inte har koll på sin hund, jag tror och hoppas mer på det sistnämnda. Funderade ett tag på att utöka min blivande roman, "Tobbes arga hisslappar" men nog förstår folk oavsett om det står på en lapp eller inte att man gör bäst i att inte pissa inomhus.



Kommentarer
Postat av: Steff

2008-12-15 @ 19:31:52
Postat av: Steffo

Kul inlägg! :D

2008-12-15 @ 19:32:38
Postat av: Steffo

Med risk för att mitt inlägg kommer att synas 43 ggr nu, men jag skriver igen. KUL inlägg :D.

En fråga också! Varför måste jag skriva en kod numera när jag ska kommentera ett inlägg?? Är det ett tecken på att jag är bannad?? Att jag inte längre är välkommen på denna blogg?

2008-12-15 @ 19:34:34
Postat av: Sanna

Jag behöver ingen kod, är det ett tecken på att jag är lite bättre än ovan nämnda, som tydligen gillar koder, eftersom "han" kommenterat sådär tre gånger ;)

2008-12-15 @ 19:49:57
URL: http://sjoquist.blogg.se/
Postat av: Steffo

Bevisligen är denna mycket märkliga människa, tillika "kvinna", bättre än jag beträffande kodningar på nätet. Detta cyberspace är inget jag behärskar eller ens vill vara en del utav. Nu tvingas jag ändock att dagarna i ända (rumpa?)besöka denna, för övrigt mycket trivsamma och uppiggande virituella dagbok, något ni nätmänniskor benämner blogg. Detta då författaren av denna skapelse hotar med nedläggning då stundande finanskris (något ni bloggare kanske känner till mer vid benämningen lågkonja) tydligt inverkar på människors nätvanor och tillika är en bidragande orsak till brist på läsare. Nu känner jag att jag tappade fokus på the bulletpoint, vilket det i övrigt inte fanns någon.



/The non code man

2008-12-15 @ 21:43:46
Postat av: Sanna

Jag vet inte vad jag ska ge för respons på detta, mer än att jag åter igen bevisat att jag är snäppet bättre än denna man, som bevisligen inte hänger med i vare sig dagens språk eller dagens trender, jag kan inte sätta mig in i hur det är att bli såpass gammal att man känner på detta sätt, jag bara hoppas och ber till vår blogg gud, att detta ej kommer att hända mig. MVH "den märkliga människan"

2008-12-15 @ 22:33:53
URL: http://sjoquist.blogg.se/
Postat av: Sanna

För övrigt så tror jag på teorin att det är någon med en hund som inte håller tätt, som brukar använda sig av er hiss, förslagsvis kan det även vara en alkolist med sin alkoliserade fru. De brukar ha en del konstiga saker för sig.

2008-12-15 @ 22:37:48
URL: http://sjoquist.blogg.se/
Postat av: Steffo

Märkligt inlägg.....

Nej, jag hänger inte med men jag är å andra sidan inte 14½ år gammal heller. Jag tycker inte heller att Tokio Hotel är bäst, att blåsa bubblor med tuggummi är kul och jag använder mig inte av ord som "typ" och "å jag ba" vilket till stor del kan förklara att vi är på olika plan

2008-12-15 @ 23:09:31
Postat av: Sanna

Någonstans tror jag ändå det är ditt plan, Tokio Hotel? Aldrig ens hört om, eller jo är det han killen du har på den mega stora affischen under din säng? Han som är lite lik en flicka. Ja men då vet jag ju.



Typ är ett väldigt bra ord, som kan användas fördelaktigt i alla meningar och det passar in överallt, gärna flera gånger i samma mening.

2008-12-16 @ 11:39:02
URL: http://sjoquist.blogg.se/
Postat av: Tobbe

Nu får ni två ta och fortsätta den här konversationen på valfri chattsida, förslagsvis Lunarstorm. Det här är en seriös blogg som behandlar känsliga ämnen och folk kommer inte hit för att läsa omm något annat äm MINA fullkomligt briljanta tankar och funderingar. Jag äger den här delen av cyberspace, den är MIN och inte eran!!!

2008-12-16 @ 12:21:13
Postat av: Gisela

Mmm...det var ju samma kväll som jag mötte dig nere på parkeringen och skulle ta hissen ca 5 minuter efter dig... Vart så irriterad och less på denna person som kissar i hissen!!!För jag tror faktiskt att det är en människa och inte en hund.

Så mycket kiss som det var sist kissar inte en hund på en och samma gång,oavsett hur länge den väntat.

Jag är på...spionkamera javisst :-)

2008-12-20 @ 19:18:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0