Dagens ungdom

Om ni mot förmodan inte såg Idol i fredags så tycker jag att ni ska titta på det här klippet. Tjejen blir helt djävla galen. Såg en intervju med henne senare på kvällen där hon fick frågan vad Johan Palm betyder för henne. Hon svarade att han betydde mer för henne än hennes egen familj. Bra där...



Konstiga drömmar och fotbollsfashion

Jag vet inte om det beror på det tråkiga vädret eller det där japanska risvinet som jag drack igår men de senaste dagarna har jag drömt så sjukt konstiga drömmar. Igår morse tex vaknade jag av att Josefin låg och halvgrät i sängen. Tydligen så hade jag skallat henne i sömnen. I natt drömde jag att världen hade tagits över av zombies så när jag vaknade vid 6-tiden så vågade jag inte somna om. Sen när jag till slut gjorde det så drömde jag att jag köpte en jättestor båt som skulle pumpas full med öl för att hålla sig flytande.

Nåväl. Ikväll är det äntligen dags för vinterns första fotbollsträning. Jag har alltid lite ångest inför träningarna eftersom samtliga lagkamrater är ruggigt bra på kombinera fotboll / fashion. Jag å andra sidan (konstigt nog med tanke på att jag annars är ett levande modemirakel) har lite svårt att kombinera min outfit till och från. Jag kan tex tycka att det är riktigt najs med ett par slimmade shorts men sen när man kommer till träningen så märker man att det inte alls funkar med en normalstor t-shirt till.



Kan det vara därför som ingen vill ha skjuts hem från träningen?


Back from the dead

Vill börja med att be alla mina trogna fans så hemskt mycket om ursäkt för min långa frånvaro. Dels beror det på att jag inte har haft tillgång till min dator på ett tag, men framförallt beror det på att jag har varit närmast medvetslös sen igår.

Ni som är uppmärksamma kanske noterade en gnutta ironi innan min avskedsfest ägde rum. Jag hade inte alls höga förväntningar på mina kollegor, speciellt med tanke på att vi alla skulle jobba dagen efter. Men ack så fel jag hade! Visst ett par stycken trillade av runt midnatt men Jag, chefen och Anneli körde på tills vi alla blev nekade inträde på...ehh..."The Dubliner?".

Dessvärre hinner jag inte skriva mer just nu men from imorgon så är ni alla välkommna tillbaks in i värmen.

Fridens liljor kära kamrater!


Då så...

Ikväll var en rolig kväll! Återkommer i morgon med detaljer...


Nu börjas det

Nu börjar det hetta till här på kontoret. Chefen har korkat upp glöggen och Sten har dagen till ära tagit på sig en skjorta. Chefen hade dessutom gömt en slips i jackfickan som han precis tog på sig, nu djävlar blir det åka av!

Jag återkommer i kväll med en utvärdering / skaderapportering.



PS. Jag dricker inte glögg.

Jag fegade ur

Dessvärre måste jag börja denna morgon med en tråkig nyhet. Jag tog inte den rosa slipsen iaf, jag fick panik. Jag har en mörkbå istället. Förlåt...

"Snabb grej"

Snabb grej bara.

I morgon efter jobbet så ska vi fira av mig med pompa och ståt! Det kommer att bli en helkväll på stan med mina arbetskamrater. Därav tänkte jag klä mig lite extra snofsigt, dvs jag tänkte ha slips.

Nu är frågan, funkar det med en rosa slips? Jag har nämligen en som jag köpte för drygt ett år sen som jag tycker är lite cool, fast jag har aldrig vågat använda den. Så, kära fashionlovers, vad tycker ni???



Sen har jag dessutom fått ett par långkallingar av Josefin idag och hon insisterade på att jag skulle posera i dom också



Det är älgar på...

Ännu en produktiv dag


"Dagens dagens"

Märkte att ni gick igång på min outfit igår så därför fortsätter vi med lite modetips även idag. Idag tänkte jag att vi skulle fokusera på en annan form av mode, nämligen transport.

Som vi alla vet så handlar transport om så mycket mer än att bara ta sig från A till B. Kändisar lägger ner miljoner på nya bilar, båtar och motorcyklar. Det gäller att synas och höras så mycket som möjligt samtidigt som man ska vara originell i sina val. Nu är det dessutom väldigt hett att vara så miljömedveten som möjligt. Lyxbilar som Mercedes, BMW, Lexus och Hummer har fått anpassa sig och saluför även dom numera miljöbilar.

Själv har jag, som vanligt, tagit det hela ett steg längre och ligger i långt före alla andra när det gäller att färdas miljövänligt och med stil...



"Riding on 3´s"

"NYTT REKORD"

"Tack till alla mina fans, det är tack vare er som jag har kommit såhär långt."


Idag skrev bloggtobbe in sig i historieböckerna som en av de största bloggarna i Sverige. Med sina 24 unika besökare har vi tillsammans skapat en blogg så stor att den slår alla andra bloggar tillsammans. Jag kunde aldrig ha gjort det här utan er, fast ni kunde iofs aldrig ha gjort det utan mig heller så det är väl inte mer än rätt att ni tackar mig också!

Tro dock inte att det är en slump att bloggen blivit så här stor. Jag har studerat de allra största och kommit fram till att 90% av alla proffsbloggar handlar om mode. Så för att nå ut till de sista 10% av Sveriges befolkning som inte läser min blogg så tänkte jag smyga in lite "fashion", som vi i branschen kallar det.


Bilden nedan visar en ganska enkel outfit som funkar bäst på sommaren, speciellt i länder med mycket tyska turister där denna outfit är tämligen vanlig. Bäst effekt får man om man pressar i solen i ca en vecka innan med en handduk över låren för att få den där schööna kontrasten mellan hud och speedo. Sen måste man ju givetvis öva in en stekig pose innan man beger sig ut på gator och torg.




Brillorna - Statoil
Speedos - Mycket suspekt grekisk butik



Saker jag stör mig på

Jag har under dagen tänkt på lite saker som jag stör mig på:

1. Folk som uttalar whiskey "Visski".

2. Folk som uttalar youtube "Yotoob"

3. Com Hem´s sk kundservice.

4. Snorungar som kastar snöbollar på min bil.  

5. Att jag aldrig får åka med bussen till Abbonerad, den åker ju ändå förbi mitt hus ; )



V For Vendetta

Idag åkte jag kommunalt till jobbet eftersom vädret är som det är. När det var dags för hemgång så erbjöd sig en kollega att ge mig skjuts en bit så att jag skulle slippa gå hela vägen från kontoret till bussen. Ca 30 min senare släppte han av mig vid Järva Krog. Eftersom jag inte har åkt kommunalt på bra många år, speciellt inte från Järva Krog så kände jag mig lite osäker när bussen rullade in med snötäckta skyltar så jag frågade:

-Ursäkta, går den här bussen till Danderyd?

-VAFAN!!! Det hade du kunnat fråga dom som stog på hållplatsen. Du ska inte stanna bussen för att du inte vet vart den ska!!!

-Ok? ( tre pers gick på bussen innan mig). Så man får alltså inte fråga busschauffören vart bussen ska längre?

-DEN SKA RAKT FRAM!!!

-På min tid fick man fråga busschauffören vart bussen skulle om man inte visste.

-Det skiter väl jag i!!!

-Mmm, jag märker det. Men eftersom du verkar vara en väldigt serviceminded busschaufför så kan väl du vara gullig och förklara för mig vilken/vilka bussar som går till Danderyd?

-Nej!

-Dessutom så har jag lite problem med SMS biljetten, kan du fixa det tr...

Sen åkte dörrarna igen och kvar stod jag...ensam i mörkret...




- Nu hatar jag att åka buss...


Min dag i bilder

I dag har jag verkligen varit effektiv. Känner att jag har fått en massa saker gjort som borde varit avklarade för längesen. Men ni vet hur det är, man skjuter på det in i det sista och så får man stressa som fan bara för att hinna klart i tid...






Härligt med snö...

Fick en rolig reklamsnutt på mailen i morse. Funkar inte att lägga upp den här men om ni klickar HÄR så får ni er ett gott skratt såhär på morgonkvisten.

Hej hej.

Gotland

Josefin fick ett mail av sitt ex häromdagen...



Efter ett par dagar kom det här...



 Lycka till Alex. Om det nu av någon outgrundlig anledning inte går din väg så har du säkert en massa kusiner som du inte varit på ännu...

...


Täbbs

Jag vet inte om det är jag som helt och hållet har missat det här, det kanske redan är allmän kännedom men tydligen så går killar som ser ut så här...



...för Täbbs. Tydligen så påstås det att trenden med solariebränna, överstylat hår och mycket hud startades i just Täby.

Är det så här ni outsiders ser på oss? Jag vet att många som bor söder om Stockholm tror att Täby är ungefär som Djursholm eller Danderyd, men det stämmer ju inte, eller hur? Vi har faktiskt hoods i Täby också!




Singing in the snow

Vilken härlig morgon! Att vakna och se att det ligger säkert en decimeter snö på marken blir man glad av. Josefin blir inte glad - hon bli helt lyrisk. Även fast hon gick upp klockan 8 idag så började hon hoppa omkring som ett litet barn när hon såg all "snöj"

Annars lär det bli en spännande dag idag med tanke på att jag fortfarande inte bytt till vinterdäck.

Apropå snö så hittade jag lite gamla semesterfilmer från när jag var liten. Helt otroligt hur en familj där 4/5 av familjen har norskt skidåkarblod i ådrorna kan vara så fruktansvärt dåliga.



Ha det bra ute i kylan!

En hamburgare med ost, tack

Sitter och slösurfar lite och försöker hitta något kul att skriva om. Snubblar in på den här sidan och hittar en halvrolig bild som får mig att minnas min ungdom.

The continuing McDonaldsization of EVERYTHING. mcdonalds, fuck you

Säga vad man vill om att jobba på McDonald´s men när man är mitt i puberteten och det enda som känns viktigt är mat och sex så är det rent ut sagt alldeles underbart att jobba där. Man får äta hur mycket man vill (så länge ingen får reda på det) och man får framför allt göra sina egna hamburgare. Jag kom på en kombination som var så god att jag aldrig försökte mig på något annat, jag hade liksom hittat receptet på hamburgarnas Rolls Royce. Den fick föga förvånande namnet "McTobbe" och bestod av två st friterade kycklingfileér med ost, sallad och currydressing mellan. När det fanns så hade jag även rostad lök på. Sen avslutade man det hela med en eller två munkar och en stor cola. Det här var alltså vad jag åt i nästan två års tid. Egentligen fick man bara äta för runt 60 kr tror jag och jag vill minnas att en McTobbe & Co gick lös på en bra bit över 120 spänn.

Men om man bortser från maten så kan jag med handen på hjärtat säga att McDonald´s är världens absolut, helt utan konkurrens, sämsta ställe att jobba på. Dom lyckades till och med vända min egen bror emot mig. Jag kommer ihåg Stefans arga blickar och när han med sin myndiga stämma skrek att "Tobbe du MÅSTE komma ihåg att lägga köttet på hamburgarna. Vi kan liksom inte servera gästerna bröd med ost!"

Efter en mindre lyckad karriär i köket så blev jag placerad på "golvet".

Att jobba på golvet innebär att du är den som går runt ute bland gästerna och torkar borden, tömmer soporna och på Mc Happy Day - torka upp spyorna i bollhavet.

Efter att jag misslyckats fatalt med golvtjänstgöringen och hamnat i otaliga bråk med gäster som inte hade hyfs att plocka upp sin egen skit så insåg jag att det kanske inte var min grej. Så jag tog mig i kragen och marsherade in på chefens kontor och sa upp mig. Bara för att en månad senare (snorfull på julfesten) böna och be om mitt jobb tillbaka eftersom jag inte hade hittat något nytt.  

Han sa nej...



Livet har sina goda stunder, Yeah!


Man lär sig något nytt varje dag

Idag har jag som ni ser "fixat" lite här. Designen är ny, jag har lärt mig hur man lägger upp youtube klipp och dessutom så har jag lärt mig hur man "skärmdumpar", så djävla nice!


Har haft 20 st unika besökare idag och bloggen har öppnats 93 gånger, känns djävligt kul (det går alltså uppåt). Tack för alla kommentarer btw.



Robin, du har inte kommenterat idag. Om du inte gör det innan midnatt så kommer jag att börja rota i fotoalbumet från Rhodos och scanna in väl utvalda bilder.



Titta in i morgon igen för eran dagliga dos av *asg* och *lol*.


Bra grejer!

Nu ska det funka att klippa in youtube klipp...


Tusen tack kära lillebror ; )

Facebook attack!

Jag måste bli bättre på att uttrycka mig när jag skriver.

Jag har ett bestående problem. Folk förstår inte alltid när jag skojar. Det är inte deras fel, utan jag tar helt och hållet på mig ansvaret för alla eventuella missförstånd eftersom jag vid utvalda tillfällen kan vara, "lite svår att förstå" som jag brukar få höra. Jag tror att problemet bottnar i det faktum att jag har väldigt svårt för att skratta. När man skojar med någon så avslutar man ju i regel med ett skratt och på så sätt har man liksom bekräftat att det hela var ett skämt. Det gör inte jag...

Samma problem gäller när jag skriver. Jag tycker inte att det känns helt ok att avsluta mina meningar med *lol* eller *asg*. Dessutom tycker jag att det blir väldigt enformigt när man använder den blinkande smileyn hela tiden ; ), så i de flesta fallen låter jag bli eftersom jag utgår ifrån att folk känner mig tillräckligt bra för att förstå att, JAG SKOJAR.

Men som sagt så gör folk inte alltid det och jag tar i de flesta fallen mer än gärna på mig skulden för det. Inte alltid dock...

Följande konversation ägde rum på Facebook för ett par dagar sen där min avsikt var att ge beröm till en tjejkompis till Josefin som bevisligen har sprungit en hel mil. Något som jag själv gjort en endaste gång i hela mitt liv: 

"Lin har milen avklarad.. 10:42pm  - 6 Comments"

Tobias Christophe at 11:14pm November 17 "Tja Lin. Springer du verkligen en hel mil? Själv är jag asnöjd över att ha överlevt 5 km".

Andreas Blomstam at 2:14am November 18 "nä, jag tror hon skriver att hon springer en mil o sen springer hon en km... dddhhhöööö!! smart kille! är inte alla hästar i stallet eller?"

Johanna Persson at 7:41am November 18 "Jag kan garantera att hon springer milen, för jag springer med henne, så det så..."

Lin Moricz at 9:24am November 18 "Haha thanks babe...yes inget jag gillar o ljuga om direkt! Milen it is..ett par gånger i veckan :)"



Nästa gång tänker jag skriva så här:

"Tja Lin : ) Herregud har du verkligen sprungit en hel mil *imponerad som FAAAN!*. Själv har jag endast sprungit 5 km *är en liten tjockis med dålig kondis* Gud vad duktig du är *avundsjuk* speciellt med tanke på att det regnar ute *brrrr*, Hoppas allt är bra annars *tänker på andra* Ha det bra nu ; )


Som sagt, Facebook hjälper dig att hålla kontakt med vänner och familj. Och gadda ihop er mot missföstådda små tjockisar som i grund och botten bara menar väl ; ) *skrattar för mig själv och är nöjd med mitt inlägg, sen inser jag att folk kanske inte hajar det här heller och får ont i magen*

Hej så länge / T


God morgon

"Nej"




"Ja"



bara så att du vet...


Spring spring spring

Tänkte dra ut i regnet och springa en bit. Idag har jag faktiskt på mig en svart/vit tröja med reflexer. Ingen annan som ska ut?

Att göra

Jag kom precis på att det fortfarande finns saker som jag ännu inte gjort under min tid här på jobbet. Därför har jag gjort en liten lista på saker som jag måste göra innan jag slutar.

1. Cykla till jobbet. Det är ca 34 km från port till port. Jag har slagit vad med min chef om att jag vid något tillfälle skulle göra det, trist att man inte passade på när det var åtminstonde lite varmare.

2. Sälja en sista rökstation. För er som inte vet vad en rökstation är så kan ni titta på www.smokefreesystems.se. Ska ut till Scandic Infra City i väsby idag och jag går inte därifrån förens dom har köpt något.

3. Rita min gubbe någonstans på kontoret där den inte går att ta bort, så att folk inte glömmer bort mig. Jag ritar en sån här gubbe varje gång jag pratar i telefon (dvs hela tiden) så den har blivit lite av ett signum.



4. Träna på SATS här en sista gång. När jag började jobba här så tränade jag där varje morgon bara för att slippa sitta i bilkö två gånger per dag. Kommer verkligen att sakna personalen där. Vid ett tillfälle så hade jag en personlig tränare som heter Jocke. Han är gammal bodybuilder som numera jobbar på gymmet och extraknäcker som dörrvakt. Jag kommer ihåg sista gången vi tränade ihop, vi körde kondition och han tvingade mig att gå fram och tillbaka genom gymmet med honom på ryggen. Sen fick jag hoppa hopprep, boxa på boxsäck, göra armhävningar, situps, bänkpress, bära honom på ryggen lite till och, ja...ni förstår. När vi hade kört ca en timme så var jag så djävla trött att jag skrek rakt ut att jag skulle spy om han tvingade mig att göra fler situps. Då gick han in på sitt kontor och hämtade sin "spyhink". Tydligen så kan man träna och spy samtidigt tyckte han. Det tyckte inte jag men jag vågade inte säga det till honom, så jag körde på med hinken mellan benen. Kanske inte ska gå dit iaf...

5. Tala om för min chef att jag har haft sönder skärmen på min laptop och att jag tappade min GPS i marken första dagen jag som hade den. Den har alltså under ett års tid fungerat vid ett tillfälle.

Photoshoot

Idag har vi finbesök på kontoret. Det ska fotas så därav har vi en massa fotografer och modeller på plats. Och så Christian. Han är utan tvekan den roligaste människan jag känner. Jag vet inte exakt vad hans roll i sammanhanget är men jag tror att han är här för att få modellerna att skratta. Just nu frågar han ena tjejen som blir fotad om hennes man gillar lammkött. Det gjorde han tydligen inte.



Det är Christian som står närmast kameran i brun skjorta. Visst ser han rolig ut?

Dåså

Höll ut i lite mer än två timmar. Tror jag slog nåt form av personligt rekord, sorgligt nog...



Inte bra, inte bra alls...

Bra dag

Idag har varit en bra dag.

Först sov jag lite extra länge, tyvärr så insåg jag alldeles försent att det var minusgrader vilket gör mina sommardäck till potentiella mördarmaskiner, men vad ska man göra liksom? Funderade ett tag på att åka kommunalt ut till Nacka men eftersom jag har tappat bort radiosladden till min mobil så hade jag ju missat "Vinn Adams pengar" på mix megapol, och så kan vi ju inte ha det.

När jag väl kom till jobbet fanns det inga p-platser i p-huset (som vi betalar duktigt för att få parkera i) så då är alternativet att stå på kundparkeringen, som får användas mellan 10-23. ( jag börjar jobba kl 8:30 ). Så jag ringde till Carpark och fick föga förvånande prata med en riktigt otrevlig p-människa som inte alls visste om jag skulle få böter trots mitt p-tillstånd.

Efter mycket letande hittade jag till slut en perfekt parkering, riktigt nära jobbet.



Sen var det dags att börja jobba. Fast då kom jag på att jag slutar om två veckor så det finns liksom inte så mycket för mig att göra så jag lekte vaktmästare hela förmiddagen. Plockade undan skräp, fixade ett nytt bord till min chef och var på allmänt gott humor och trevlig mot alla.

Sen kom jag hem och gick direkt till gymmet. Efteråt sprang jag 5 km. Trotsade naturen och kylan. Fick även lära mig den hårda vägen att man kanske ska sätta på sig något annat än helsvarta kläder när man ska ut och springa i trafiken, men men.

Sen när jag kom hem så hade Josefin bakat hallontårta, än så länge har jag inte tagit nån men vi kan ju höras igen i morgon och kolla igen ; )

Just det! Stefan har fixat två nya spel. "Shaun White Snowboarding" och "Kane & Lynch". Tack för det.

Nu ska jag spela.

Hörs i morgon.

Facebook

"Facebook hjälper dig hålla kontakten med vänner och familj"

SKITSNACK!!!

Förr i tiden när man var på semester med sina kompisar så fotades det med vanlig gammal hederlig kamera. Sen kom man hem, anpassade sig till sitt vanliga liv, och sen efter ett par veckor när filmen var framkallad samlades man allihopa och tittade på bilderna. Man skrattade åt roliga bilder på andra och klagade på dåliga bilder på sig själv. Jag har aldrig gillat att se dåliga bilder på mig själv och jag tyckte att det var jobbigt nog att mina kompisar och ev någon till såg dom. Men det vart liksom aldrig värre än så. Jag hade ganska bussiga kompisar som man kunde tala om för vilka bilder dom inte fick visa för andra.

Sen kom Facebook...



Tack för den liksom!

Skorna är "Adidas 70´s Replica". Overallen kommer ifrån Polarn & Pyret.


Nice

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med
munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.



Tänkte bara uppmärksamma er på det innan ni påpekar att jag klappar en gris som bildligt talat ligger i sin egen skit.

Söndag

Såg precis Madagascar 2. Josefin grät efter 10 min.

Försöker desperat att få tiden att inte gå så fort. Har börjat få sån där söndagsångest som man hade när man var liten och inte ville att det skulle bli måndag. Nu är klockan 23:51 vilket betyder att  hur jag än vänder och vrider på det så är det snart dags att gå till jobbet igen.

Har en liten hälsning idag med. Den här gången dedikerar jag den till min nya granne som bor ovanför mig:

När du kommer hem klockan 3 på natten skulle jag uppskatta om du tog av dina stillettklackar, jättesvårt att sova när du springer omkring som en djävla steppdansös. Annars får man gratulera till hemmamatchen.

Nu är klockan 00:00, fan.

Sov gott.

/ T. (Mr T känns inte rätt längre)

Cribs

Sitter och kollar på MTV Cribs. 50 Cent har ett hus med 6 st kök. Hans poolhus är dubbelt så stort som min lägenhet.

Känns inte okej!

/ Mr T

Tankar

Jag måste erkänna att det är svårare än man tror att blogga. Inte den tekniska biten alltså, fast den är ju visserligen rena grekiskan den med. Jag menar att komma på vad man ska skriva. Har börjat på ett par inlägg idag som jag tagit bort. Jag tror tex inte att någon är speciellt intresserad av att veta att jag åt på McDonalds idag, Big Mac om ni nu vill veta ( plus 4 av festis 6 nuggets. Hon tyckte att hon såg nåt "konstigt" i den andra biten ). Eller att jag råkade golva en 3-årig tjej i Täby C idag och att hennes mamma gav mig den kallaste blicken jag någonsin fått. Fast till mitt försvar så kom hon från ingenstans och sprang rakt in i mitt knä.

Såg förresten att min blogg har haft 13 unika besökare sen igår. Och den har totalt blivit öppnad ca 40 gånger, fast det är nog jag som står för dom övriga 27 besöken, man vill så gärna att någon ska ha skrivit nåt.

Sen har jag en hälsning till "El Padre"- Jag har aldrigt varit i bättre form än nu, så om du tror att det blir promenadseger för din del så bör du tänka om. För er info så är El Padre min pappa och han kan slå vem som helst i squash. Fast en gång var det djävligt jämnt, men sen visade det sig att han hade spelat hela matchen med vänster hand. 

Nej nu ska jag styra upp lite mat. Avslutar med en bild på mig själv.



Hörs / T ( funderar på att börja kalla mig själv Mr T )


Godmorgon

Nu känner man verkligen att bloggen börjar bli riktigt stor, har fått TRE kommentarer ; )

Min lillebror Victor har lovat att han ska hjälpa mig att fixa lite roligare design här, det ser ju lite tråkigt ut än så länge.

Sitter och lyssnar på "Shinedown", riktigt bra faktiskt. Deras senaste låt "Devour" kan ni lyssna på här: http://www.youtube.com/watch?v=DGtg-_ZIESo

Så här ser min festis ut för övrigt



Nu ska vi hitta på nåt kul. Over and out / T

Okej

Jag har kommit på att det är roligt med bilder.



Här är jag på Rhodos med Josefin i sommras. Vi var där i två veckor och jag gick typ upp 5 kg, inte bra alls.



Här sitter vi på en restaurang och jag beställde en stor stark. Antar att allt är relativt, eller hur. Jag ser ledsen ut eftersom jag precis betalat 300 spänn för en öl där ca 70 % kommer vara avslagen och pissljummen.



Här har jag liksom slutat bry mig för längesen.

Kom ihåg att det är jättekul med kommentarer av alla slag. Om ni gillar min blogg så kan ni väl vara bussiga å tipsa era kompisar.

Tack / T

Då så

Nu när ni vet hur jag ser ut så tänkte jag berätta lite om mig själv.

Jag är 25 år gammal och jag bor i Täby tillsammans med min tjej Josefin. Vi träffades på Gotland för (hmm) ca 4 år sedan. Hon är gotlänning och ibland förstår jag inte riktigt vad hon säger. Josefin är för övrigt jättebra på att sjunga.

Själv spelar jag gitarr, piano och trummor. Har nyligen köpt en sk. "digitalt" trumset, så nu kan jag spela utan att störa grannarna alltförmycket (förutom Gisela som har sitt sovrum precis under). Annars så spelar jag fotboll i EKF, Erikslunds Kamratförening sedan ett tag tillbaka. Tycker om att träna på gym. Tycker om är kanske att ta i men jag gör det i alla fall. Har precis sagt upp mig från mitt jobb som säljare på Smoke Free Systems och kommer inom kort att briljera som säljare på jobbguiden.se ( om ni ska rekrytera på jobbet  så kan jag fixa bra pris ).

Är helsåld på tatueringar och har 5 st själv. Vill poängtera att jag har 5 st som bildar en enda stor, jag har alltså inte en massa små utan halva min överkropp är, som min mamma säger, för evigt förstörd. Jag lyssnar mycket på musik, mest rock men eftersom jag delar hem med Josefin så blir det en hel del tjejmusik oxå.

Nu ska jag ändra min status på facebook till: Tobias Christophe is "bloggtobbe.blogg.se", sen ska jag och Josefin ha Will Ferell maraton.

På återseende / T

FAN!

Okej, det tog drygt 5 min innan det blev för komplicerat för mig. Försöker fibrilt att lägga upp en bild på mig själv men det går ju fan inte! Ska prova om man kan lägga in en bil här i texten...så nu vet ni

...okej det verkar ju funka ; )

Nu kör vi!

Hej!

Jag har länge funderat på det här med bloggande. Tycker själv att det är jättekul att läsa olika bloggar, fast jag har inte hittat så många som jag tycker är speciellt bra. Jag är mest inne på 1000 apor och tycker väl att dom bästa bloggarna är dom som är roliga.

Tanken med den här bloggen är att jag ska berätta vad som händer i min vardag med en stor portion humor. Just nu tex så håller jag och min tjej Josefin på att disskutera om vi ska skaffa hund och i såna fall vilken ras vi ska ha. Josefin är helt inne på att skaffa en Chihuahua medans jag vill ha en Rottweiler. Jag funderade på detta idag och tänkte att vi kanske kan mötas på halva vägen, och vad får man då?...en shitweiler.

Nu ska jag titta lite på designen till bloggen och lägga upp lite bilder på mig själv. Sen ska jag sprida ordet att jag äntligen har kommit in i 2000-talet och börjat blogga! Hoppas vi ses snart igen ; )

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0