I am the firemaster

God fortsättning kära blogglovers. Hoppas att ni har haft en trevlig jul och allt sånt. Ledsen att ni har fått vänta på moi så pass länge men vi bestämde oss i sista sekunden för att stanna en extra dag där nere. Jag tänkte faktiskt låna en dator på det lokala biblioteket men den var upptagen fram till nyårsdagen så det gick inte.

Jag har iaf haft en alldeles underbar jul  nere i Småland. Jag fick nämligen det stora ansvaret att sköta elden i den nya kaminen (som för övrigt INTE gick att grilla korv i). Det är ingen lek ska ni veta, om man inte håller igång elden så  blir det väldigt kallt i huset och då får man de tre systrarna Linder på sig, och det vill man inte ha.

Fick för övrigt en "Fat Buster" av Josefin, ni vet en sån där gris som nöffar varje gång man öppnar kylen så att det andre ska höra att kylen öppnas och kunna stoppa den som precis håller på att trycka i sig onytttigheter. Den funkar inte så jättebra eftersom jag oftast smyger upp på natten och äter och då sover Josefin så pass tungt att hon ändå inte hör nåt, men den är väldigt söt åtminstonde.

Sen har jag som utlovat fyndat på Sveriges största outlet. Efter tre svettiga timmar och grav klaustrofobi som ett resultat av all trängsel i diverse dvärganpassade provhytter så kunde jag stoltsera ut med ett par byxor (som inte ens var speciellt billiga) och en grå tröja (har redan en likadan men det kan vara skönt med två). Josefin drog som vanligt ut på tiden och kunde inte bestämma sig för vilka stövlar hon skulle köpa. Till slut satt större delen av familjen med huvudet mellan knäna och suckade så jag fick ta mitt ansvar och "hjälpa henne att bestämma sig". Ett knep som jag har märkt fungerer ypperligt bra då hon faktiskt tror att vi killar har förmågan att bedöma vilket av två par identiska stövlar som är snyggast. Det ska tilläggas att denna metod bör utövas enbart om din partner själv har körkort och inte behöver skjuts (5 mil på hal småländsk skogsväg) till affären dagen efter då hon insett att det andra paret var bättre.


Nu nöffar grisen i kylen, måste gå!!!


Lista på...

5 bra saker med den 23:e dec 2008.

1. Ingen har gjort inbrott i min bil trots att den står parkerad på Pundargatan 36 på knivsöder.
2. Jag har inte fått nån p-bot.
3. Solen skiner.
4. Om 30 min så är jag ledig ända fram till den 7:e jan och däremellan är det julafton, mellisrea och nyårsafton.
5. Jag ska äta en Subwaymacka till lunch.


Nervös

Åkte bil till jobbet idag eftersom vi sticker vid lunch. Jag parkerade på en gata precis utanför kontoret där det hänger ganska mycket pundare, men det är gratis att stå där. Eller egentligen så är det inte det men enligt min chef så får man av nån anledning aldrig böter ändå. Han har stått där varje arbetsdag i två års tid utan att betala och aldrig fått en p-bot. Jämfört med att stå i garaget 2 km bort som kostar 80 kr / tim så är ju detta ett bra alternativ. Enda nackdelen är att det som sagt är att det kan hända saker med din bil när den står relativt dold i ett kvarter där folk kanske inte nödvändigtvis överväger konsekvenserna väldigt noga innan de handlar. Häromdagen så hade någon  repat motorhuven på min chefs bil tex.

Jag är jättenervös eftersom min bil för det första är helt ny (min chef har en sunkig gammal BMW kombi) men framförallt eftersom jag har alla julklappar i bakluckan. Kanske ska ta en "rökpaus" och kolla läget för säkerhets skull.

Om ni befinner er på knivsöder idag, på Magnus Ladulåsgatan närmare bestämt så kan ni väl hålla ögonen öppna om ni ser en sån här....




Jag vet, t om bilen är fashion...

So long...

Ärade läsare. I morgon lämnar jag stan för att för första gången fira Jesu födelse utan min familj. I år kommer eran favoritbloggeroo att öppna sina presenter i de småländska skogarna, Hovmantorp närmare bestämt. För er som mot förmodan inte vet vart Hovmantorp ligger föreslår jag att ni googlar "Sveriges minsta + tråkigaste kommun" så har ni svaret på en gång.

För övrigt så blir även detta min första jul utan min gode vän Kalle A, det finns nämligen ingen tv där...

Men jag förutspår en mycket trevlig jul i vilket fall som helst. Josefins pappa har nämligen installerat, eller byggt kanske man säger (fast det stämmer ju inte heller), skit samma han har fixat en öppen spis så att vi kan grilla korv!!! Jag vet inte om jag har berättat det för er tidigare men jag är verkligen en "sucker for" grillad korv. Nu har ju iofs Leif sagt att det inte går att grilla korv där eftersom spisen är ganska liten, men jag har redan inhandlat ett familjepack Denniskorv så nu djävlar ska det grillas vare sig det "går" eller inte. Efter julafton tänker jag tokhandla kläder på mellisrean *uppfann precis ett nytt ord, igen*. Utbudet i Hovmantorp är väl sisådär men på 10 min är man i Växjö och där mina vänner kan man fynda. 

Tyvärr så kommer jag inte att kunna blogga nåt därifrån eftersom internet inte existerar ute i Hovmantorp så vi hörs när jag kommer hem på lördag. 

God jul kära blogglövers, ta hand om varandra och ta det lite lugnt med allt julsnask, ok?



 

 

Varför jag älskar Family Guy

Jag har väntat i veckor på att det här klippet från Family Guy skulle komma ut på youtube. Kolla på originalklippet först och kolla på Family Guy versionen EFTER. Mina vänner, det här är det absolut roligaste jag någonsin har bevittnat i hela mitt 25-åriga liv!!!






I rest my case...

Bevis

Godmorgon ärade fashionlovers. Ber om ursäkt dålig uppdatering på sistonde men jag har faktiskt varit i Norge sen i torsdags och som ni vet så är det omöjligt att blogga i Norge eftersom å ä och ö inte existerar där. Skulle tex inte kunna skriva "shöönt" , och just till det här inlägget så kommer det att behövas. Jag hittade nämligen en bild på mig själv där jag är runt 6 år. Ni kommer väl ihåg att jag fick mina brillor då?



När den där bilden togs hade jag precis insett att jag aldrig skulle få ligga!

Det positiva i sammanhanget dock är att jag tror att jag har rätt till Royalties från alla som har likadana glasögon. Tror faktiskt att det är så när man så uppenbart startar en trend redan 20 år verkligen innan alla andra fattar att "AHA det är alltså coolt att se ut som en nörd" . Nåväl där har ni beviset på att det var jag som förutsåg även denna trend, vad kan jag säga förutom att fashion is my passion??

Nu ska jag gå ut och njuta av solen, sen ska jag ta ett djupt andetag och klämma mig in på Täby C och be till gud att jag hittar något till Josefin eftersom jag ännu inte gjort det. Är det någon som ska till JULA idag?


Trött

När jag åker till jobbet på morgonen så är jag alltid jättetrött. Jag vet att jag inte är ensam om det och en del av er sitter säkert och tänker "mm, jag är exakt likadan" men jag tror faktiskt inte att ni är det. Förr om åren så hade jag inga problem med att åka kommunalt vare sig det var på morgonen eller på kvällen, men nu har jag blivit den där killen som sitter längst bak i bussen och dreglar. Jag har laddat min mobil med den mest brutala hårdrock som jag känner till så att jag ska komma igång liksom, men det hjälper inte. Jag har försökt att inte stänga jackan eftersom man inte somnar lika lätt om man sitter och huttrar men det har inte heller hjälpt.

I vanliga fall så brukar det här släppa vid Danderyd eftersom jag då måste gå av bussen och gå ner till tunnelbanan. Igår gjorde det inte det. Lite lätt panikslagen satte jag mig på tunnelbanan med rädsla över att missa min hållplats. Där satt jag alltså med guppande huvud, rinnande dreggel och hårdrock på högsta volym som garanterat störde resten av vagnen och försökte förgäves hålla mig vaken. När vi kom till T-centralen började jag bli riktigt orolig eftersom det då bara är tre stationer kvar. Men, kära blogglovers, fördelen med att bo i Stockholm är att det alltid kliver på minst en pundare vid T-centralen som ska vidare till slussen, och igår var inget undantag. Djupt försjunken i mina våta (dreggel) drömmar vaknade jag av att någon skrek för fulla muggar. Tydligen så hade en knarkerino tappat sin CD-spelare mellan vagnen och plattformen och hon blev så djävla förbannad. Hon stormade in i vagnen, körde lite skön skuggboxning och betedde sig allmänt knarkigt. Folk bokstavligen flydde från den delen av vagnen som hon befann sig i och det ser ju faktiskt lite mesigt ut när 50 pers trängs på typ 20 kvadrat medans hon fick härja fritt på dom övriga 200.

Jag å andra sidan fick mitt efterlängtade uppvaknande och känner inget annat än tacksamhet. Tack!!!


Bråttom

Just nu är det dåligt med uppdatering här på bloggen. Ber verkligen om ursäkt för det men det har till 99% att göra med mitt nya jobb. Det är roligt som fan men det tar verkligen mycket tid. Kom tex precis hem från en obligatorisk afterwork med en av mina kollegor *jobbigt*. Vi satt i skatteskrapan på söder *höjdskräck* men det var helt sjukt cool utsikt. För er som aldrig varit där (var själv där för första gången ikväll) kan jag upplysa er om att man sitter på 26:e våningen med utsikt över hela Stockholm. Det var väldigt trevligt, satt som en djävla turist och fotade med mobilkameran tills min kollega vänligt frågade om han kunde lägga sin plånbok i min magväska, då slutade jag...

Nu måste jag äta middag, har inte ätit nåt sen lunch och då åt jag en nutrilett powerbar. Jag är alltså ganska hungrig nu.

Godnatt fashionlovers, ber verkligen om ursäkt för detta inlägg som nog kommer att klassas som ett av mina sämsta. Fast ni tycker om mig ändå, eller hur?

Julmysterium

För ett tag sen så var jag och miss J på Willy´s för att inhandla lite julsnask. Bland alla pepparkakor och lussebullar bestämde Josefin att hon skulle passa på att köpa årets första flaska med julmust, som sig bör när man firar 1:a advent. Hon är väldigt noga med att det ska vara rätt märke på saker. Vi köper tex nästan aldrig Ica cola, det ska vara Coca Cola, inget annat. Samma sak gäller julmusten. Jag personligen känner ingen skillnad på alla olika märken men det gör Josefin, rätt ska vara rätt!

Så när jag springer och hämtar en flaska med nåt som jag tror heter "Nygårda" utbrister hon, på fullaste allvar:
"Nej älskling, det ska vara Apotek Arne´s"

Jag har inte skrattat så mycket sen jag vet inte när, men sen insåg jag att det faktiskt står så på flaskan. Eller, det står inte Apotek Arne´s men det står fan inte Apotekarens heller som jag trodde. Det står Apotekarnes, är det norskt eller nåt.



Bara så att ni vet så kommer  jag inte kunna sova förens ni svarar...


Nä nu djävlar!!!

Det är någon som har pissat ner hela hissen, igen ska jag tillägga. Ska fan installera en sån där spionkamera så jag får veta vem det är. Antingen är det nån djävla alkis som känner sig lite busig eller så är det någon som inte har koll på sin hund, jag tror och hoppas mer på det sistnämnda. Funderade ett tag på att utöka min blivande roman, "Tobbes arga hisslappar" men nog förstår folk oavsett om det står på en lapp eller inte att man gör bäst i att inte pissa inomhus.



Julklapp + Jula = sant

Idag har yours truely varit i Täby Centrum och inhandlat julklappar. I vanliga fall så brukar jag ha ganska lätt att hitta grejer till alla men i år, i år har jag helt tappat förmågan må jag säga. Insåg för en dryg timme sen att jag på fullaste allvar befann mig på JULA och letade presenter, JULA for crying out loud *använder numera engelska uttryck eftersom jag funderar på hur många blogglovers som skulle vilja läsa bloggen men inte kan språket*. I vilket fall som helst så hade dom visserligen en sjuuukt rolig bilbana där som jag var tvungen att testa . Men när jag efter ca 5 min insåg att det hade uppstått en fin liten kö bakom mig bestående av en massa 10-åringar med suktande ögon och deras föräldrar som med största sannolikhet hade som enda önskan just då att jag skulle inse att jag faktiskt är 25 år gammal och gå vidare i livet med någonting annat än en bilbana. Sen hade dom en sån där liten radiostyrd helikopter som man fick prova, fast det vågade jag inte göra eftersom det förmodligen redan var skottpengar på mig därinne. Efter nån halvtimme så insåg jag att om man inte har en flickvän som uppskattar att få en vinkelslip eller ett sågbord i julklapp så har man inte speciellt mycket att hämta på JULA.

Kontentan av det hela är att jag fortfarande inte har hittat några julklappers. Känner att jag börjar bli gammal eftersom jag garanterat kommer att sitta på morgonfikat i morgon och klaga på all denna stress och hur mycket bättre det vore om man bara kunde umgås och äta gott istället.

Nä nu måste jag spela lite trummor känner jag, har inte stört mina grannar på flera dagar nu. Hoppas ni får en trevlig 3:e advent mina små bloggerinos. Ses vi i morgon???

Nya friska tag

Har precis avslutat ett långt samtal med en kollega inom bloggbranschen. Vi var rörande överrens om att det faktiskt är viktigare med kvalitet framför kvantitet när det kommer till blogging. Visst kan jag sätta mig en lördagmorgon och skriva lite om gårdagens Idol final men det vet jag ju att 99% av alla andra bloggers kommer att göra med. Varför ska jag då göra detsamma? Därför valde jag att inte skriva något i morse, och av samma anledning valde jag att inte skriva någonting dagen innan heller. Hoppas att ni förstår hur jag menar och inte bara tycker att det är trist att jag har varit dålig på att uppdatera på sistonde.

Måste även ta tillfället i akt och tacka alla er som kom med uppmuntrande kommentarer när jag funderade på att lägga ner bloggen. Ni kanske inte var så många men det ni sa nådde verkligen hela vägen fram, och det räckte. Kort sagt så kommer bloggtobbe att fortsätta leverera grymma inputs om allt och ingenting ett bra tag framöver.
 
Dessvärre måste jag dela med mig av lite mindre positiva nyheter oxå *orkar inte skriva också*. Det har kommit till min attention att mitt patenterade "Dagens" numera används av ett flertal andra bloggers. Därav ser jag ingen anledning i att fortsätta med detta då det inte längre är av unik karaktär. Men misströsta inte mina små blogglovers, givetvis har jag förutspått detta och har naturligtvis ett ess i rockärmen (rocken kommer från Zara). Från och med nu kommer jag, som förste bloggare att införa ett nytt koncept. Någonting som kommer förse er med information som ni inte ens visste att ni behövde. Mina vänner, jag ger er...

"NATTENS"



"Gluteus Maximus - SATS"
"Höger Biceps - Alla ensamma år innan Josefin "
"Tattoos - Evil Eye, Ted´s Tattoo och Heavenly Ink"
"Tofflor - Ni vill inte veta vad som händer med får på Gotland om dom inte levererar"
"Boxershorts - Dressman"

Nu ska ni veta att det här inlägget tog fanimej nästan en hel timme att skriva. Men jag behöver varken pengar eller berömmelse, det är nämligen ingenting jämfört med känslan som man får när ens fans (min mamma) verkligen ber en att inte sluta skriva. Det mina vänner avslutar kvällens inlägg. Hoppas att ni får en grym lördagskväll. Tänkte avsluta med en ny grej som jag funderar på att köra nån gång i veckan, nämligen en personlig hälsning:

Robin - Blev verkligen rörd när jag fick veta att du fortfarande läser min blogg. Trodde att du var förlorad.

Om intresse finns så kör jag en sån här  lite då och då, vad tycker ni???



...

Kära blogglovers. Jag har varit borta under en längre tid nu. Jag ska tala om vad det beror på...
 
Ända sedan i måndags så har jag ju som vissa av er vet börjat på ett nytt jobb. Jobbet innebär arbete mellan klockan 8-17 med avbrott för lunch. Inga fikapauser, inget surfande, ingenting. Givetvis får man själv bestämma hur man lägger upp sin dag men just nu så hinner jag inte ens prata med min älskade Josefin på dagarna. Ser att hon ringer men hinner inte svara. Känner mig dum som inte svarar men jag hinner faktiskt inte. Men jag mår verkligen bra av att jobba lite för en gångs skull. På mitt senaste jobb så blev det inte mycket arbete gjort på dagarna eftersom jag märkte ganska snabbt att jag kom undan med det. Dessutom så spelar det ju väldigt stor roll hur ens kollegor är, speciellt när man kommer in som ny. Nu ska jag inte lägga skulden på någon annan än mig själv men jag talar bara om att så funkar jag.

Nu däremot är det som sagt full rulle hela dagarna och det trivs jag bra med. Visst tar det ett tag innan kroppen vänjer sig men jag kan inte sluta tänka på hur mycket bättre jag mår när jag kommer hem och känner att idag så har jag gjort nytta. Jag har bidragit med något. Nu gäller det bara att fortsätta tänka såhär. Jag har en väldigt tuff tid framför mig, måste bevisa att jag kan leverera innan jag är välkommen upp till nästa nivå på jobbet. Det skrämmer mig lite eftersom jag vet att jag har svårt att motivera mig själv när det blir jobbigt, men den här gången så har jag inget val. Jag vill verkligen det här. Jag vill visa att jag också kan, både för dom runtomkring mig och framförallt för mig själv...

En annan anledning är att ni som läser min blogg inte finns kvar längre. Tittar på min statistik och ser 6 unika besökare per dag. Minns ni när vi var 25, 26 om man räknar med mig, minns ni det?? Jag har faktiskt ingen lust att skriva för 6 personer, även om jag verkligen är tacksam för att ni finns nu när vi är svaga. Funderar på att lägga ner bloggen, vad tycker ni?

Nu ska jag koppla av lite, kolla på någon av de 150 kanaler som vi tydligen har haft ett år men inte aktiverat.

Tack för ordet.

Första dan

Somnade kl 4 igår natt. Gick upp kl 06:22. Har suttit och lyssnat på min nya chef sen kl 8 med en halvtimmes paus vid lunch. Kom precis hem. Trött. Väldigt trött.

Börjar bli nervös

inför morgondagen, (nytt jobb). Hoppas allt går bra. Hoppas jag får sova inatt, ska ju börja åka kommunalt så nu får man stiga upp med tuppen. Vad tror ni fashionlovers? Mörkblå v-ringad Boomerangtröja, Blåvitrandig skjorta i egyptisk bomull under och mörkblå jeans med bruna skor från...eh...skopunkten?

Godnatt alla mina vänner och alla andra som jag känner.

Mitt pepparkakshus del 2

Såja, nu är det fan ordning på torpet igen. Är rätt nöjd med slutresultatet trots allt.


Som ni ser så är taket paj men det lyckades jag trolla bort med lite kristyr och ett par nonstop.



Tadaaa!!!



Desvärre hade vi större problem med baksidan som lös med sin frånvaro. Som ni ser så skadades huset rejält i en hemsk, hemsk brand. Jag lyckades dock rädda alla nissar som befann sig inne i huset.



Men pizza misslyckas jag aldrig med. Aldrig.








Pepparkakshus

Jag och Josefin skulle göra lite juligt ikväll. Ta upp granen, tända andra adventsljuset och fixa ett pepparkakshus. Det gick inte så bra med huset. Först brände jag botten på kastrullen så den är bara att slänga. Sen fick vi smälta sockret i en liten kastrull och sen hälla över det på en tallrik. Problemet är bara att det stelnar på en gång så mitt i all stress råkade jag knäcka taket på mitten och ena sidoväggen ramlade av. Men det ger ju huset en väldigt öppen planlösning, och sånt är ju modernt nuförtiden. Samtidigt håller jag på och bakar pizza, fast det är jag grym på.

Fixar bilder på kåken när den är pyntad och klar.

Hej hej.

Hej

Jag hade jättekul igår. Mår  inte alls bra nu. Hörs sen.

Lika som bär

Johan Palm - Rockstar, heartbreaker, transa och Sveriges mest överskattade "sångare"?



Sara Begner - Svensk stjärnkock?


Ikväll

Ikväll är det som sagt julmiddag med nya jobbet. Jag måste säga att jag ä  lite besviken på er eftersom INGEN har kommit med några schöna tips om vad jag ska ha på mig. Jag har ju faktiskt ingen aning om hur dom andra tänker klä sig eftersom jag inte har börjat där ännu. Nåja, tur att man har fashion i blodet så att man klarar sig på egen hand när ens fans sviker...

Har två valmöjligheter ikväll. Alternativ ett är att jag åker till det nya kontoret kl 18:30 och förfestar med folket där. Alternativ nr två är att jag möter dom på restaurangen vi ska till kl 20:00. Vilket alternativ minimerar risken för pinsam tystnad?

Jag behöver verkligen er nu fashionlovers...

Min Bubbla

Jag tog mitt körkort när jag var 19 år. Kort därpå så fick jag en bil av min pappa. Det var inte vilken bil som helst. Det var en folkabubbla från 1973 om jag inte minns helt fel. Den hade ingen servostyrning eller värme så på vintern fick man köra med huvudet utanför fönstret medans man väntade på att frosten skulle försvinna från rutan. I regel hann man komma till dit man skulle innan den smälte. Kommer ihåg att det var extra jobbigt på den tiden eftersom jag hade långt hår och ville ju givetvis inte paja frillan genom att ha nån töntig mössa på mig.

Trots alla sina brister så älskade jag den där bilen. Jag var en av få som hade en helt egen bil. Kanske inte den värsta modellen på marknaden men den var iaf min. Jag och mina kompisar brukade åka ut till Djursholm och hänga vid parken bland alla bratsen som hade sina Bmw´s och Jaguarer lite slarvigt parkerade vid vattnet. Dom tittade alltid på oss i smyg och tisslade å tasslade, men jag tror att dom innerst inne var lite avundsjuka. När man får allt serverat på ett silverfat genom livet så slutar det bara med att ens krav till slut blir så höga att dom blir ouppnåliga. Hur man än vänder och vrider på det så blir dessa människor aldrig lika glada som jag blev över min bubbla, inte ens om dom får en helt ny Lexus. Kom att tänka på det när jag såg det här klippet.




Om ni undrar vart bubblan är idag så kan ni fråga min äldre bror Stefan...

Grindtorp

Jag tänkte att det kunde vara kul för alla er som inte har sett hur jag bor...eh, hur jag bor. Därför har jag tagit lite bilder med min nya telefon. Lyssna på den här låten och kliv in i en värld där fashion bor precis överallt...



Så fort jag kliver ur bilen så möts jag av denna "råa" och lite "farliga" tunnel. Jag gillar den skarpt. Fashion bor garanterat i den här tunneln. Dessutom tjänstgör den som rökruta när alla kidsen har FF fester i kvartersgården. Då kan det gå vilt till.





Om man känner att man behöver fixa till sig lite eller bara behöver lite relaxande massage efter jobbet kan man göra ett besök här. Lite lustigt att vi har bott här i över ett år nu och jag har aldrig klippt mig här, inte Josefin heller.





Såhär ser mitt hus ut. Om jag ska vara helt ärlig så äger jag inte hela huset, bara 60 kvm på nionde våningen. Bara så att ni vet så är det ballt att bo högt upp. Jag ser globen från mitt sovrum. Det är fashion.





Huset är byggt på 60-talet men det märks inte när man kommer in genom porten. Här hänger moderna tavlor på väggen som är målad i moderna färger. Om man vill sitta ner en stund innan man beger sig ut på äventyr så kan man göra det på bänken.





Bor man så pass högt upp som jag gör så tar man givetvis hissen. Det är INTE fashion att komma hem alldeles svettig. Om den är upptagen så finns det en till, fast den är lite mindre.





Inne i hissen finns en stor spegel som har en väldigt bra ljussättning. Här kan man kolla så att allt sitter där det ska innan man går ut, det är viktigt.





Uppe på nionde våningen möts man av denna dörr. Vissa har handskriva lappar på dörren men jag har givetvis införskaffat en häftig oldschool labelmaker. Fashion bor här.





Jag tänkte givetvis visa er insidan också, men det får vi ta en annan gång när jag har städat.  

Bella

Nu har jag suttit och laddat ner 48 olika program från Sony Ericsson bara så jag ska kunna föra över bilder från mobilen. Nu funkar det ÄNTLIGEN fast då konstaterade jag att jag inte hade så många intressanta bilder ännu. Fast ni kanske vill se en bild på världens finaste hund. Notera att det är skillnad på en fin hund och en snäll hund. Bella är jättevacker och allt men hon är fan inte snäll. Hon ignorerar alltid mig när jag hälsar på och så får hon ryck när man har varit ute med henne. Hon kommer liksom springande som en oljad blixt och hugger lite hej vilt. Fast vi hade en vecka tillsammans i sommras. Då var det bara hon och jag och då var vi bästisar. Vi badade innan jobbet och gick på långa promenader och skrämde gamla tanter. Minns du inte det Bella? Minns du inte hur fint vi hade det tillsammans? Jag kommer iaf aldrig att glömma dig, även fast du verkar ha glömt mig för längesen...


Inhouse fashion

Fashion handlar ju som sagt inte bara om kläder. Fashion bor i allting. Idag tex så bor fashion i mitt sovrum. Jag har nämligen satt upp ett par superexlusiva hyllor från IKEA ovanför sängen. Det tog ungefär tre timmar, men vill man ha det riktigt riktigt fashionabelt så får man vara beredd på att offra både tid och svett...och blod.

Jag ska ta lite bilder på slutresultatet senare idag, just nu väntar jag på att spacklet ska torka så att jag kan sätta upp vägglampan igen. Jag konstaterade nämligen att den inte satt riktigt i mitten, så då är det bara att göra om och göra rätt.

Annars så är det utomhusträning ikväll. Funderar givetvis redan nu på vad jag ska ha på mig. Just det, på Fredag så ska jag gå på julmiddag med mina blivande arbetskamrater och jag behöver eran hjälp. Vad ska jag drapera min lekamen i? Den som kommer med bäst förslag vinner en trådlös USB mus från JULA som inte funkar.

Peace out fashionlovers.

Underbart

Jag hatar min granne! I natt fick jag (som så många gånger förut) sova på soffan eftersom hon prompt ska ha sin tv på hela djävla natten på högsta volym. Jag tror att jag somnade vid halv fyra tiden.  Imorse vaknade jag av att hennes polacker drog igång betongborren klockan 9. Hon har bott ovanför oss i över ett halvår nu och dom har renoverat nonstop ända sen dag ett. Hur mycket kan man egentligen renovera i en två på 59 kvm? Hennes lägenhet måste se ut som schweizerost vid det här laget.


Jag hatar verkligen henne, på riktigt.


Det var det jag ville ha sagt just nu. Inget fashion, ingen humor. Tyvärr. Jag är på alldeles för dåligt humör. 

Fashionkatastrof

När jag var runt sex år gammal så fick jag ett väldigt tråkigt besked som ingen sexåring ska behöva få. Jag minns inte mycket utav den dagen, jag antar att jag har förträngt den precis som allt annat tragiskt man har varit med om. Jag kommer dock ihåg att min familj fanns där och stöttade mig och sa att allt skulle bli bra igen, att det bara skulle göra ont ett tag. Det var dagen som jag fick reda på att... jag behövde glasögon...

Nuförtiden så använder folk brillor fastän att dom inte ens har synfel. Och folk som faktiskt har fel på ögonen behandlas som kungligheter, dom andra är bara posörer som önskar att dom åtminstonde kunde få vara lite närsynta eller varför inte lite skelögda.  Det har kort sagt gått och blivit lite utav en trend att se ut som jag gjorde när jag var sex. Återigen är jag ljusår före min tid. Skillnaden dock är att jag gjorde allt i min makt för att slippa behöva använda mina brillisar. Jag ljög för min lärare och sa att jag hade linser. Och när mina föräldrar frågade om de andra barnen i klassen retade mig så svarade jag bara att det inte var några problem. Sen kurade jag ihop mig, gnuggade händerna och rös av välbehag. Jag spelade ett lömskt spel och ingen förstod att det var en enda stor lögn. Jag kände mig som en gud. 

Åren gick och jag hann fylla 11 år och jag kände mig allmänt nöjd med livet. Men så en dag var det dags för kvartsamtal med föräldrar och klassföreståndare. Jag hade visserligen lärt mig vi det här laget hur man kringick eventuella frågor som berörde mina brillisar genom att alltid ha ett konkret problem att ta upp så att all samtalstid gick åt till det. Invaggad i en falsk trygghet spatserade jag tillsammans med mina föräldrar från parkeringen mot klassrummet där min lärare Eva väntade. Samtalet flöt på och jag tittade på klockan och insåg nöjt att jag hade lyckats ännu en gång. Trodde jag! Helt utan förvarning så frågar min mamma om det funkade bra med mina glasögon varpå min lärare sedan fem år tillbaka tittar på min mamma och frågar: "Har Tobias glasögon?".

Ni har ingen aning om hur mycket list det krävs för att verkställa en kupp av denna kaliber! Ni har ingen aning om hur många dagar jag gått runt med fruktansvärd huvudvärk bara för att kunna se ut som alla andra gjorde!

Därför stör jag mig något FRUKTANSVÄRT på det här...



och det här...



och det här...



Vafan! I kombination med uppkavlade chinos och dom här rutiga skjortorna som förustpås bli nästa supertrend så har ni ett ideal som ser ut, på fullaste allvar, precis såhär...



Som tur är, kära fashionlovers, så har vi ju varandra. Och jag vet att ni vet bättre. 

Tack för mig, Hej! 



RSS 2.0