En hamburgare med ost, tack

Sitter och slösurfar lite och försöker hitta något kul att skriva om. Snubblar in på den här sidan och hittar en halvrolig bild som får mig att minnas min ungdom.

The continuing McDonaldsization of EVERYTHING. mcdonalds, fuck you

Säga vad man vill om att jobba på McDonald´s men när man är mitt i puberteten och det enda som känns viktigt är mat och sex så är det rent ut sagt alldeles underbart att jobba där. Man får äta hur mycket man vill (så länge ingen får reda på det) och man får framför allt göra sina egna hamburgare. Jag kom på en kombination som var så god att jag aldrig försökte mig på något annat, jag hade liksom hittat receptet på hamburgarnas Rolls Royce. Den fick föga förvånande namnet "McTobbe" och bestod av två st friterade kycklingfileér med ost, sallad och currydressing mellan. När det fanns så hade jag även rostad lök på. Sen avslutade man det hela med en eller två munkar och en stor cola. Det här var alltså vad jag åt i nästan två års tid. Egentligen fick man bara äta för runt 60 kr tror jag och jag vill minnas att en McTobbe & Co gick lös på en bra bit över 120 spänn.

Men om man bortser från maten så kan jag med handen på hjärtat säga att McDonald´s är världens absolut, helt utan konkurrens, sämsta ställe att jobba på. Dom lyckades till och med vända min egen bror emot mig. Jag kommer ihåg Stefans arga blickar och när han med sin myndiga stämma skrek att "Tobbe du MÅSTE komma ihåg att lägga köttet på hamburgarna. Vi kan liksom inte servera gästerna bröd med ost!"

Efter en mindre lyckad karriär i köket så blev jag placerad på "golvet".

Att jobba på golvet innebär att du är den som går runt ute bland gästerna och torkar borden, tömmer soporna och på Mc Happy Day - torka upp spyorna i bollhavet.

Efter att jag misslyckats fatalt med golvtjänstgöringen och hamnat i otaliga bråk med gäster som inte hade hyfs att plocka upp sin egen skit så insåg jag att det kanske inte var min grej. Så jag tog mig i kragen och marsherade in på chefens kontor och sa upp mig. Bara för att en månad senare (snorfull på julfesten) böna och be om mitt jobb tillbaka eftersom jag inte hade hittat något nytt.  

Han sa nej...



Livet har sina goda stunder, Yeah!


Kommentarer
Postat av: Emmelie

HHA vill du ha läsare så gäller de o va duktig o svara på sina komentarer oxå Tobbe!

2008-11-20 @ 16:17:15
URL: http://emmgus.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du ser så tokdum ut i afrofrisyren. Jag visar den för alla som vill titta (och det är ju en del). Tack gode Gud, heller tatueringar än den frisyren.

2008-11-20 @ 22:22:44
URL: http://bloggberta.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag är lyrisk. Tro det om du vill. Blondinbella har kommenterat min blogg. Stefan ringde mig och gratulerade. Nu är jag på gång. Det är ju hur häftigt som helst. JAG HAR LYCKATS. Stureplan nästa. Har inte riktigt tid att blogga just nu. Återkommer (kanske) limosinen väntar, Fadde ringde just på dörren. Kom hyfstad överens med Bella.

2008-11-21 @ 20:50:19
URL: http://bloggberta.blogg.se/
Postat av: Anonym

Finfin blogg du har!! :)

2008-11-21 @ 20:56:14
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0