Sjuk

Kära blogglövers.

Your truely har legat hemma hela veckan med feber och förkylning, därav den dåliga uppdateringen. Men nu börjar jag känna mig bättre så inom kort så blir det åka av.

Utöver det så välkomnar jag min käre far att våldta gästboken och komma med tips på vad man kan äta för att undvika att bli sjuk ; )

Kommentarer
Postat av: el padre

Kära kära mellanson,



Kul att du piggar på dig lite, både bloggvärlden och alla andra välkomnar ditt tillfrisknande.



Jag har bara 2 genomtänkta och kloka svar;



1. Sluta snusa, det luktar illa, det är farligt för mun och svalg, och bukspottkörteln mm tar stryk, det är bullshit att snus skulle vara "ofarligt". Det kryllar av ämnen som skadar kroppen. Det borde man inse när man får den oerhörda kick man får vid nyttjandet, (ja jag har själv snusat så jag vet)



2. De pengar du lägger på detta borde istället läggas på att må bättre, inte bli sjuk så relativt ofta som du trots allt blir, genom att börja äta Lifepak och Marine Omega, se på mig och Victor VI blir ju aldrig "sjuka".



För ditt matintag ger ju inte heller din kropp något nyttig, då det ju aldrig förekommer något som kallas nyttig.



Sen tränar du också vilket är bra, MEN vid varje träningspass så ökar också kroppens produktion av fria radikaler, (the bad guys) och då du har nästan 0 i antioxidanter (the good guys) i din kropp så är det extra lätt att dra på sig en förkylning osv. MEN det är inte det JAG bryr mig om, utan risken för en senare cellförändring som det till slut kan bli - och då vet vi i vår familj vad en sådan cellförändring kan leda till!!



GÖR något nu - det är bara välmening bakom varje ord och kostnaden ligger på ca 25 kr per dag - vad är det både jämfört med snuskpstnaden och det SKYDD det ger?



Godmorgon kära son.



ps när vill du ha stryk i squash igen?



El padre

2009-02-06 @ 06:28:46
URL: http://antiaging.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0