Farväl

Jag måste berätta en sak...

Jag visste att den dagen dagen skulle komma eftersom jag på senaste tiden inte har gett dig den uppmärksamhet som du förtjänar. Jag måste t om erkänna att jag har gjort det med andra under tiden. Men livet ser inte likadant ut som när vi träffades, jag har andra behov nu och du får helt enkelt inte plats i mitt liv längre.

Förhoppningsvis kommer vi att ses igen lite längre fram, när både du och jag har vuxit upp lite mer. Men fram tills dess så kan jag inte göra mer än att önska dig lycka till och hoppas att den där Jocke behandlar dig med all den respekt du förtjänar. Även om det sticker i mina ögon så är jag nästan glad att det blev han, det verkar vara en bra kille.

Men likförbannat så var du mitt livs största kärlek, eller är, och du kommer alltid att vara det. Jag kommer att minnas alla våra underbara stunder tillsammans, alla resor vi gjort, allt vi sett och upplevt tillsammans. Tyvärr förstår jag om du inte väljer att se det på samma sätt men försök att komma ihåg att jag inte hade något val.

"DET ÄR INTE DU, DET ÄR JAG"

Jag vet, värre klyscha får man leta efter, men i vårat fall så stämmer det. Du har absolut inte gjort något fel, det är jag som har misslyckats.

Jag kommer alltid att älska dig. Hoppas att du får det bra.



Hej då

Kommentarer
Postat av: el padre

gråta över spilld mjölk, nej mister du en står det 1000 åter, glöm inte det!!

2009-01-27 @ 07:27:19
URL: http://antiaging.blogg.se/
Postat av: Emmelie

HAHAH..

2009-01-27 @ 09:21:55
URL: http://emmgus.blogg.ses.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kanske du nu förstår mig bättre nu. Min gick också vidare i sitt liv med en Jocke.

Hörde du inte (din) Jockes tjej i går. Hon gråt floder när hon lämna bort sin, hon var dessutom gravid så för henne var det ett riktigt trauma. Du gjorde ändå rätt. De behöver ju motion, din var ju så pigg och glad och blev stående hela dagarna. Du kommer säkert hitta ngt som passar er bättre. Kram

2009-01-27 @ 16:22:42
URL: http://bloggberta.blogg.se/
Postat av: fiviva

haha underbart inlägg.

2009-01-28 @ 13:33:15
URL: http://fiviva.blogspot.com/
Postat av: Sanna

Hahaha :)

2009-02-02 @ 22:04:37
URL: http://sjoquist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0